اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

کاهش قیمت روغن و لبنیات در جهان

سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد: قیمت جهانی موادغذایی به پایین‌ترین حد در ۹ ماه گذشته رسید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از فائو، آب‌وهوای مناسب، عرضه محصولات کشاورزی مانند جو را تقویت کرده است و تورم فزاینده تجارت کالا را محدود می‌کند. این موضوع به مهار شوک‌های عرضه از دریای سیاه کمک کرده و باعث شده است که شاخص هزینه ماهانه موادغذایی از سوی سازمان ملل در اکتبر ۰.۱ درصد کاهش یابد و در پایین‌ترین حد خود از ژانویه باقی بماند.

ادامه کاهش برای خانوارهایی که با بحران هزینه زندگی مقابله می‌کنند، تسکین خواهد بود. این شاخص برای هفتمین ماه کاهش یافته است که طولانی‌ترین رکود آن در ۹ سال گذشته است.

قیمت جهانی موادغذایی در ماه اکتبر ثابت ماند، زیرا اختلالات عرضه ناشی از جنگ در اوکراین تا حدی با کاهش تقاضا برای کالاهای اساسی جبران شد.

سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل‌متحد روز جمعه (۴ نوامبر) اعلام کرد که قیمت گوشت، شکر، روغن‌های گیاهی و لبنیات کاهش یافته است.
ارین کولیر، اقتصاددان در فائو گفت: با این حال، شاخص نسبت به سال‌های اخیر به طور قابل‌توجهی افزایش یافته است و دلار آمریکا در حال افزایش است که تأمین عرضه را برای کشورهای واردکننده موادغذایی دشوارتر می‌کند.

تغییر قیمت کالاها در قفسه‌های فروشگاه‌های موادغذایی ممکن است زمان ببرد، زیرا تولیدکنندگان با هزینه‌های بالاتر نیروی کار و انرژی مقابله می‌کنند. بعلاوه، مسیر محموله‌های غلات و روغن از اوکراین همچنان نامشخص است که یک عنصر حیاتی برای قیمت موادغذایی در آینده است.

غلات در طول ماه سه درصد افزایش یافت. روسیه این هفته پس از تعلیق کوتاهی که کشتی‌ها را به طور موقت متوقف کرد، سهم خود در پیمان صادرات محصولات اوکراین را از سر گرفت. این قرارداد در اواسط نوامبر تمدید می‌شود و مقامات هنوز تمدید آن را تأیید نکرده‌اند.

کولیر گفت: قیمت گندم و ذرت هر دو تحت تاثیر عدم قطعیت مداوم قرار گرفتند. شاخص موادغذایی سازمان‌ملل در ماه مارس واندکی پس از جنگ روسیه و اوکراین و تعطیلی بنادر اوکراین، به یک رکورد رسید./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار